Sport

2023.11.16. 18:11

Tătar: A stadion világítása még egy ideig megmarad

A Nagyváradi Bihar FC csütörtök délelőtt sajtótájékoztatót tartott, ahol George Tătar, a klub elnöke, Florin Farcaş, az együttes vezetőedzője, illetve Florin Chitaş labdarúgó beszélt a Temesvári Poli elleni hazai mérkőzésről.

Forrás: Teodor Biriş

Szakács Dávid

A Bihar FC sajtótájékoztatóját George Tătar kezdte meg, aki elmondta: a Temesvári Poli elleni meccs egy tradicionális rangadó, ezért döntött úgy a vezetőség, hogy a szombati találkozó 14 óra helyett 17 órakor vegye kezdetét villanyfényben, hogy a kilátogató nézők minél nagyobb hangulatban élvezhessék az összecsapást. „Ha a Román Kupa-mérkőzéseket nem vesszük, ez az idény legfontosabb összecsapása számunkra, ugyanis a Temesvárral egyenlő játékerőt képviselünk. A célunk mindig az, hogy a játéktudásunkkal és a harciasságunkkal boldoggá tegyük a drukkereinket. Ellenfelünk javuló formában van, ám hiszek a csapat sikerében” – mondta Florin Farcaş. A klubelnököt és a vezetőedzőt követően Florin Chitaş, a csapat nyáron igazolt labdarúgója vette át a szót, mondván két nagy múltú alakulat mérkőzéséről van szó, viszont a felkészülés alapján a győzelem az egyetlen opció a játékosok szemében. „Veretlenek vagyunk a bajnokságban, és ezt továbbra is meg szeretnénk tartani. Bízok abban, hogy minél több szurkoló fog jönni, ugyanis ez motivál engem a legjobban, ekkor érzem magam a maximális formámban” – folytatta beszédét Chitaş. A Nagyvárad trénere még nem gondolkodott a felsőházi rájátszáson, ám valószínűsíti, hogy a Temesvár, a Pécska, illetve az Újpécs lesz a piros-kékek ellenfele a play-off-ban. „Mérkőzésről mérkőzésre gondolkodok a srácokkal, a felsőházi rájátszás majd jövőre lesz téma nálunk” – nyilatkozta Farcaş. A sajtótájékoztató legvégén George Tătar a stadion világításáról szóló hírekről beszélt. „A stadion világítása még egy ideig megmarad, ugyanis felkeresett minket a Román Labdarúgó-szövetség és közölte velünk, hogy a december 2-i Aradi UTA – Hermannstadt Szuperliga mérkőzést, illetve a december 6-i Pécskai Progresul – Vajdahunyadi Corvinul Román Kupa-találkozót az aradiak és a pécskaiak a Bodola Gyula Stadionban szeretnék lejátszani” – zárta mondanivalóját a váradiak elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában