Taekwondo

2023.10.25. 16:24

Éremeső az országos kupán a Wolf SK sportolóitól

Forrás: Wolf SK

Szakács Dávid

A Nagyváradi Wolf Sportklub október 19. és 22. között Aradon szerepelt az országos Taekwondo ITF Kupán, melyen a felnőtt, illetve az utánpótlás egyesületek is összemérhették tudásukat. A versenyen rekordszámú, több mint 740 sportoló vett részt az ország 33 sportklubjából, akik az összes versenyszámban (formagyakorlatok, küzdelem, speciális technikák, erőtörés, hagyományos küzdelem, gyorsrúgás, egyéni, illetve csapat versenyszámokban küzdhettek az érmekért. A Wolf Sportklub (elnök/vezetőedző: Harascsák Gyula 5 dan, oktatók: Gergely Ákos 3 dan, Tálinger Alex 3 dan, Linder Ábel 1 dan) 53 versenyzővel indult a tornán. A váradiak 67 érmet gyűjtöttek, abból 23 arany-, 20 ezüst- és 24 bronzérmet.

Az elért eredmények alapján a nagyváradi alakulat a gyermek és felnőtt tabellán a harmadik, míg az ifjúsági kategóriában az első helyen zárt. A gyermekeknél a verseny legjobb sportolójának a díját Gui Daria Crina kapta, a férfiak ifjúsági csoportjában pedig Molnár Balázs. A versenybíróknál Szabó János, Cosma Rareș, Cornea Casandra, Linder Ábel és Gui Daria képviselte a nagyváradiakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában