Bajnokság

2023.09.05. 17:34

Megvan az AEK csoportja a minifoci BL-ben

Forrás: Facebook

Szakács Dávid

Ahogy egy korábbi cikkünkben megírtuk, szerdától Nagyváradon rendezik a legfontosabb kontinentális klubközi minifoci-bajnokságot. A Nagyváradi VSK U vasárnapi kosárlabda mérkőzés befejezése után az Antonio Alexe Arénát az EMF Bajnokok Ligája döntő tornájának szervezői vették birtokba. A munkálatok során a FIFA által jóváhagyott szintetikus gyepszőnyeget telepítettek, amely szükséges az arénában rendezett összecsapásokhoz.

A Szófiában megrendezett sorsolás folyamán a Nagyváradi AEK az A jelzésű csoportba került, ahol a bolgár DXC Technology, az izraeli Even Yehuda FC, illetve az olasz Nottingham Forest Livorno lesz az ellenfele. Az EMF Bajnokok Ligája megnyitóját ma 20 órakor tartják az Antonio Alexe Sportcsarnokban, ezt követően a váradiak 21 órától meccselnek a Livorno ellen. A minifocifesztivált ebben a Bihar megyei középiskolák minifoci-szuperkupája egészíti ki, amelyen nyolc csapat vesz részt. A torna mérkőzései ingyenesen látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában