II. Liga

2023.09.13. 14:43

Győzelemmel kezdték a másodosztályt a női labdarúgók

Forrás: United

Jósa Attila

Bár több sérült kulcsjátékosát sem tudta bevetni a II. Liga első fordulójában, a United Bihar női labdarúgócsapata mégis egy remek idegenbeli győzelemmel kezdte meg az idényt. A hölgyek a Szörényvári Atletic otthonába látogattak, ahol már meccs elején hátrányba kerültek, egy védelmi hiba után Daria Găman nyitotta meg a gólok sorát. A 24. percben Anca Dobai jobb oldali szabadrúgása után a Unitednek sikerült egyenlítenie. A United játékosai úgy tűnik, a rögzített helyzetek specialistái, hiszen a második félidőben további két gólt sikerült szerezzenek, mindkét találatot szögletrúgás előzte meg. Külön kiemelendő, hogy a két gólszerző, Dimény Kamilla és Németi Emese egyaránt 2008-as születésű. Végeredmény: Szörényvári Atletic – United Bihar 1–3 (1–1).

Ficuț Csaba vezetőedző a következő összeállításnak szavazott bizalmat: Adriana Cioară – Barta Barbara, Crăciun Kinga,Vanessa Lobonț, Anca Dobai – Alina Tocai, Németi Emese, Pop Blanka, Dimény Kamilla, Andreea Stoicheci – Alexandra Șerban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában