Sakk

2023.09.04. 14:36

Bui Christopher nyerte a Makai Zsuzsa emlékversenyt

BN-összeállítás

Online villámsakk versenyt rendezett a Nagyváradi Sakk Klub szombaton, 2023. szeptember 2-án a www.chess.com sakkszerveren, az egykori román bajnoki ezüstérmes és magyar országos bajnok nagyváradi női nemzetközi sakkmester emlékére.

Összesen 14 sakkozó nevezett be, akik svájci rendszerben 6 fordulót játszottak 5 perc + 2 másodperc játékidővel, játékosonként. Érdekes játszmák után a végeredmény a következő: 1. Bui Christopher (Fugyivásárhely-Franciaország) 6,0 pont, 2. Nagy László (Nagyvárad-Németország) 5,0 pont, 3.Adrian Marius Paul (Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub) 3,0 pont, 4. Marian Perte (Goidești-Buzău) 3,0 pont, 5. Alin Radu Balaj (Nagyváradi ESK Agora Sakk Klub) 2,5 pont stb.

A nőknél Gertrud Florentina Dörner (Szentandrás), míg a veterán nőknél Fleisz Judit (Nagyvárad) szerezte meg meg a győzelmet. Az első helyezettek okleveleket kaptak. A verseny főszervezője és játékvezetője dr. Fleisz János nemzetközi sakk versenybíró volt.

A teljes végeredmény és az összes játszma megtekinthető a következő webcímen: Memorial Susana Makai 2023 - Live Chess Tournament – Chess.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában