Sport

2023.08.28. 14:40

Változik a beléptetés rendje a szerdai kupameccsre

Jósa Attila

A való nagy érdeklődésre való tekintettel a Bihar FC már mától megkezdi a belépők árusítását a szerdai, Argeș FC elleni kupamérkőzésre. A jegyeket 14 -19 óra között lehet megvásárolni a a stadion jegypénztáránál. A bajnoki mérkőzésekkel ellentétben a vásárlók neve szerepel a jegyen, így szerdán a stadion 2-es kapunál (középső kapu), a stadion bejáratánál be kell mutatniuk a jegyet a személyi igazolványukkal együtt. Amennyiben valaki egynél több jegyet vásárol, meg kell adnia azoknak a személyeknek a nevét, akik számára a jegyet vásárolja, és a stadionba való belépéskor szintén be kell mutatniuk a személyi igazolványukat a jegyükkel együtt.
A piros-kékek szerdai ellenfele továbbra is nyeretlen a II. Ligában, miután a hétvégén az Argeș FC 2-0-ra kikapott a Tirgovicsi Chindiától Mioveniben, a gólokat Șerban (26.), R. Moldoveanu (87.) szerezte. Alig néhány órával a Chindia elleni 0-2-es vereség után a pitești-i klub bejelentette a nyáron kinevezett Alexandru Pelici vezetőedző távozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában