Sport

2023.08.07. 17:17

Kempo edzőterem nyílt Belényesben

Forrás: Facebook

Szakács Dávid
A harcművészetek egyik elismert Bihar megyei képviselője, David Sferle Kempo edzőtermet nyitott Belényesben. Sferle világ-, Európa- és országos bajnok kempóban (felnőtt, 95 kg), valamint világbajnoki ezüstérmes K-1-ben (japán küzdősport). A Nagyváradi King do-Lions Sport Klub versenyzője eredményekben gazdag sportolói pályafutása mellett a a Belényesi Lupaș Power Gym fitneszoktatójaként és edzőjeként, valamint a Bihar megyei Kempo-szövetség titkáraként is dolgozik.
A fiatal sportoló az utóbbi időben döntött úgy, hogy itt az ideje újabb dologba is belekezdeni: augusztus 1-től a belényesi Ioan Ciordaș Műszaki Szakközépiskolában nyitottak egy új kempo sportbázis, mint arról a Kempo szövetség is hírt adott Facebook oldalán: „Új Kempo sportbázis nyílt Bihar megyében, ezúttal Belényesben, a Ioan Ciordaș Műszaki Szakközépiskola sportcsarnokában, Sferle David oktató vezetésével, amely a Lupaș Power Gym klub keretein belül fog működni.” Az új kempo terem keddtől csütörtökig, 18-19.30 óra között lesz látogatható.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában