Labdarugás

2023.07.20. 15:42

Piros-kék gólfesztivál a Bodola Stadionban

A második nyári felkészülési mérkőzésén is meggyőző játékot mutatott a Nagyváradi Bihar FC.

Forrás: Bihar FC

Jósa Attila

A váradiak ellenfele ezúttal az Arad megyei Székudvari SK volt, soraiban több Bihar megyei játékossal, így a harmadosztályba a legutóbbi idényben feljutott vendégeknél pályára lépett Alexandru Lezeu, Bogdan Țoca és Florin Mintaș is. A mérkőzést végig a Bihar FC irányította, a 14. percben Marius Hosu nyitotta a gólok sorát egy rövid felső sarkos lövéssel (1–0). Öt perccel később Florin Chitaș lövését Mucha kapus még ki tudta tolni a keresztlécre, de a labda Alexandru Popához pattant, a hórihorgas védő pedig a hálóba lőtt (2-0). Újabb hat perc elteltével Serediuc beadását Gunie továbbította fejjel a hálóba (3–0). Szünetben alaposan felforgatta a kezdőcsapatokat a két vezetőedző, de a székudvariakon ez sem segített, a 48. percben Sergiu Jurj Andrei Moga átadásából már a negyedik gólt szerezte (4–0). A 67. percben Sorian lövését Jurj elé ütötte a vendégek hálóőre, a középcsatár ezúttal sem hibázott (5–0). A hajrában további két fejesgólt szereztek a várdiak, a mindössze 17 éves Moga Ban beadását juttatta a hálóba, a 7–0-ás végeredményt pedig Daniel Stan állította be egy szögletrúgás után. Az eddig remek formát mutató nagyváradiak a hétvégén Kolozsvárra utaznak, ahol szombaton a helyi, szintén harmadosztályú Viitorul ellen játszanak 11 órától.

JEGYZŐKÖNYV

Bihar FC – Székudvari SK 7–0 (3–0).
Gólszerzők: Marius Hosu (14.), Alexandru Popa (19.), Răzvan Gunie (25.), Sergiu Jurj (48., 67.), Andrei Moga (86.), Daniel Stan (90.)
Bihar FC: M. Pînzariu (R. Bob, 35.) – R. Gunie, A. Gal, A. Popa, A. Stoian – V. Calugher, L. Ioviță – A. Chindlea, T. Serediuc, F. Chitaș – M. Hosu. A második félidőben: R. Bob (A. Cherman) – C. Jurj, Sg. Bactăr, D. Stan, R. Clemeniuc – G. Cherman, R. Farcaș – A. Moga, Al. Sorian, I. Ban – S. Jurj. Vezetőedző: Florin Farcaș.
Székudvar: Mucha – Ciornei, Țoca, Ghergheș, Caia – Turcuș, Mintaș – Lezeu, Covaci, Perény – Câmpan. Pályára lépett még: Vaida, Sârb, Makó, M. Pele, D. Copil, A. Gavrilaș, Miclea, Chiș, Mitroi. Vezetőedző: Darázs Tibor
Vezette: Andrei Pop, Marius Matica és Diana Ilie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában