Projekt

2023.07.31. 16:31

Ép testben sportnap Nagyszalontán

A 3-5 fős csapatok idén strandröplabdában, lábteniszben és mini-fociban mérkőztek meg.

BN-összeállítás

Mint minden évben, a nagyszalontai MIDESZ idén is sportnapot szervezett a helyi Strandon, ami az Ép testben projekt keretében valósult meg. A projekt fő célja a sportolás, különböző sportágak és az egészséges életmód népszerűsítése fiatalok körében, azáltal, hogy különböző csapatsportokat próbálhatnak ki és mérhetik össze erejüket, képességeiket teljes mértékben megvalósult. A “fiatalok” mellet az idősebb korosztály is képviseltette magát.

A 3-5 fős csapatok idén strandröplabdában, lábteniszben és mini-fociban mérkőztek meg. Az időjárás kegyesnek bizonyult, mivel végig kellemes időben zajlottak a mérkőzések és csak a díjátadás után érkezett meg a záporeső. A nézők fordulatos és izgalmas mérkőzéseket nézhettek végig, ahol a sportszerűség végig dominált. Az eredmények összesítésekor derült ki, amire még nem volt példa a sportnapok történetében, hogy minden sportágban ugyanaz a csapat győzött. Első helyen a Kiss Róbert által irányított New Bad Boys végzett maga mögé utasítva a képzeletbeli pódiumon Sportosokk és az W-Ifi csapatokat.

A szervezők ezúton szeretnék megköszönni a rendezvény fő támogatójának a Communitas Alapítványnak a segítségét, valamint a Magyar Ifjúsági Sport és Rekreációs egyesületnek, Civilek a Fiatalokért Egyesületnek és a helyi vállalkozók által nyújtott támogatást.

 

 

Fotó: MIDESZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában