Vívás

2023.02.14. 13:50

Az Eb-n és a vb-n is ott lesz idén a Crișul reménysége

Forrás: Crișul SK

Szakács Dávid

Az országos bajnokságokon, illetve a kadett Európa-bajnokságon elért sikereket követően Muntean Andrea a Nagyváradi Crișul a Román Vívó-szövetség ranglistáján az első helyen áll korosztályában. Az Ille Nicolae vívómester kezei alatt pallérozódó vivónő jövő héten részt vesz az észtországi Tallinnban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon, ahol újabb nagy siker elérésére lesz lehetősége. A Nagyváradi Crişul Sportklub vívó szakosztálya egy éve szerveződött újjá, az országos bajnokságon a klub versenyzője, Andrea Muntean a kadett és a junior kategóriákban egyaránt ezüstérmet szerzett.

Forrás: Crișul SK

„Büszke vagyok arra, hogy egy nehéz, számomra kissé hullámzó szezon után sikerült talpra állnom és oda jutnom, ahová szerettem volna. Sikerült kvalifikáljam magam az Európa- és a világbajnokságra, sőt, az országos kadett ranglistán is az első helyen végeztem, amire nagyon büszke vagyok. Az idei év különleges számomra, ugyanis 9 év után váltottam klubot, tornatermet, ahol gyerekként felnőttem. Köszönetet szeretnék mondani a Nagyváradi Crișul sikeréért dolgozó összes embernek, ők megteremtették a feltételeket és támogattak, hogy elérjem a céljaimat. Köszönöm az edzőmnek, aki mellettem állt és hitt bennem, bármi is történt, még akkor is, amikor az utam nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Hálás vagyok a szüleimnek, akik mindig meghallgattak és megértettek engem. A vívás egy örömforrás számomra!” – nyilatkozta Muntean Andrea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában