Nagyváradi Crișul

2022.10.18. 10:38

Gyümölcsöző együttműködés a nagyváradi ifjúsági labdarúgásért

Forrás: Crișul SK

BN-összeállítás

A közelmúltban három nagyváradi klub, a Crișul, a Viitorul és a Juventus együttműködésének eredményeként megalakult két utánpótlás csapat (U13-as és U11-es korosztály), melyek a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) égisze alatt a Bihar Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) által szervezett megyei és országos bajnokságokban szerepelnek Nagyváradi Crișul néven. A megállapodás értelmében a Crișul finanszírozza a két csoport számára a sportlétesítmények bérleti díját, és a klub színeiben szereplő csapatoknak a jóváhagyott költségvetésen belül fedezik a versenyeken való részvételük során felmerülő költségeket is.

Az U13-as és U11-es csapatokat Suciu Marius, Boka József, Kósa Lóránd és Oláh-Fórizs Csaba edzők, illetve Mózsi István és Andrei Florin kapusedzők irányítják. Az U11-es fiatalok bemutatkozására szeptember 24-én került sor az AJF által szervezett tornán a Nagyváradi Luceafărul váradszentmártoni sporttelepén, ahol a Crișul százszázalékos teljesítményt nyújtva az összes ellenfelét legyőzte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában