Kosárlabda

2022.03.24. 18:01

Elmaradt a Nagyváradi VSK U ploieşti-i mérkőzése

 

Jósa Attila

 

A férfi Kosárlabda Nemzeti Liga alapszakaszának 25. fordulójában a Ploieşti VSK Petrolul vendégeként kellett volna pályára lépjen tegnap a Nagyváradi VSK U. A mérkőzést a váradiak kérésére elhalasztották jövő keddre (március 29.), mivel a piros-kékek több játékosa is egészségügyi problémákkal küzd, ezért nem lehetett a szerdai mérkőzéshez szükséges minimális létszámú csapatot sem összeállítani. Az érintett játékosok jelenleg orvosi felügyelet és kezelés alatt állnak, így a kosárlabda-szövetség helyt adott a váradi csapat kérelmének.

 

Kolozsvári csoda a BL-ben

 

Míg a váradiaknak már „csak” a bajnokságra kell koncentrálniuk, legnagyobb hazai riválisuk, a Kolozsvári U-BT tovább folytathatja menetelését a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában. A kolozsvári egyetemisták kedden este újabb nagy „skalpot” gyűjtöttek be, miután végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva 85–74- re legyőzték a belga bajnok Oostendét. Ezzel mindhárom csoportellenfelét sikerült legyűrje idegenben Mihai Silvăşan legénysége, köztük a rendszeres Euroliga-résztvevő spanyol sztárcsapatot, az Unicaja Malagát is, így az Kolozsvári U-BT az első helyről jutott a negyeddöntőbe, ahol egy csoportmásodikkal játszhatnak a bilbaói négyes döntőbe kerülésért. A sorsolást pénteken rendezik.

Forrás: Kolozsvári U-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában