Kézilabda

2022.02.08. 15:29

Döntetlennel kezdték a rájátszást a kézisek

Bár félidőben öt góllal is vezetett, a végén 27-27-es döntetlenre végzett a Nagyváradi VSK az A Divízió rájátszásának első mérkőzésén, a Pitești-i CSU otthonában.

Forrás: CSMOradeaHandbalMasculinTeam

Jósa Attila

Nem várhatta a legkedvezőbb előjelekkel a rájátszás első mérkőzését a nagyváradi csapat, miután három alapembere is „kidőlt”, ráadásul a találkozót megelőző napokban Szász és Radu is megfázással bajlódott, így ők sem tudtak teljes értékű edzésmunkát végezni. Ennek ellenére nagyszerűen kezdte a meccset a váradi gárda, félidőben így 16-11-es előnnyel vonulhattak az öltözőkbe George Tăutu tanítványai. Az előnyt az 53. percig sikerült megtartani, ekkor, 24-24-nél egyenlített először a házigazda. A mérkőzés végeredményét (27-27) Szász Csongor állította be az 59. percben.

A rájátszás második körében újabb nehéz feladat vár a Nagyváradi VSK játékosaira, szombaton a feljutásra első számú esélyesnek kikiáltott Székelyudvarhelyi VSK vendégeiként lépnek majd pályára a székelyföldi városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában