Partnerség

2021.11.02. 09:54

Új szponzorautókat kaptak a kosarasok

Folytatódik a partnerség a Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapat, valamint a megyeközpontbeli Autogrand között, jelentették be tegnapi tájékoztatójukon az érdekelt felek.

Fotó: A szerző felvétele

BN-összeállítás

Hat hónappal ezelőtt kötött partnerséget az Autogrand és a Nagyváradi VSK, melynek értelmében a férfi kosárlabdacsapat négy vadonatúj szponzorautót kap a cégtől, amelyeket hathavonta cserélnek le. Most érkezett el az első ilyen csere ideje, melyet egy sajtótájékoztató keretében ejtettek meg tegnap délben a Kolozsvári úti Škoda-szalonban. A négy, korábban használt jármű közül egy már meg is található a vállalat online kínálatában 28.300 euróért. A sajtótájékoztatón Rittner Tibor (az első fotón balról), az Autogrand igazgatója, valamint Șerban Sere, a VSK elnöke szólt a jelenlévőkhöz.

Első körben Rittner Tibor mondta el, a partnerség révén nemcsak mint szponzorok, hanem mint szurkolók is jelen szeretnének lenni a csapat életében, vállalatuk elhivatott támogatója a sportnak, a Nagyváradi VSK pedig az ország egyik legsikeresebb kosárlabdacsapataként igazi sikertörténetet mondhat magáénak az elmúlt években.

A négy autó között három Škoda Octavia, valamint egy Škoda Karoq került a klubhoz fél évre, ez utóbbit a csapat egyik legnagyobb sztárja, az amerikai Garlon Green vette birtokba. A három másik autó közül az egyiket Kris Richard, míg a másik kettőt a klub adminisztratív részlege fogja használni. A járműveket látványosan fel is matricázták, az autók jobb oldalán a forgalmazó, míg a bal oldalán a klub logója látható.

Șerban Sere, a Nagyváradi VSK elnöke szerint ez egy nagyon fontos esemény a klub életében; megköszönte az együttműködést Rittner Tibornak, hiszen a jelenlegi helyzetben különösen nehéz támogatókat találni. „Bízom benne, hogy az együttes játéka olyan eredményeket fog hozni, melyek örömöt okoznak majd a partnereink számára is. Ha egy vicces megjegyzésem is lehet így a végére, remélem, hogy ez egy hosszú távú és gördülékeny együttműködés lesz” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában