Sakk

2021.08.02. 12:21

Online villám sakkverseny

Fotó: Illusztráció

A Nagyváradi Sakk Klub tagjai is beneveztek az augusztus hetedikén, szombaton 18 órától induló Talentum Kupára, az online villám sakkversenyre – adta hírül a klub közleményében. A nyílt, egyéni sakkverseny svájci rendszerben, hét fordulóval, 5 perc + 2 másodperc / lépés játékidővel zajlik majd, a www.chess.com ingyenes sakkszerveren. A versenybe a belépés egy órával a kezdés előtt történik a turné webcímén: Live Chess – Chess.com.

A verseny főszervezője és a játékvezető dr. Fleisz János nemzetközi versenybíró. A díjazottak oklevelet kapnak három kategóriára bontva: általános, nők, veterán (65 felettiek), ifjúsági fiú és lány (18 év alattiak). „Tilos bármilyen típusú segítséget igénybe venni, akik ezt megszegik, azokat véglegesen felfüggesztik. A versenyt a www.chess.com szerver nagyon szigorú csalásellenes szoftvere és a verseny játékvezetői figyelik.” – olvasható a közleményben.

Aki szeretne a Nagyváradi Sakk Klub tagjává válni, az a www.chess.com/club/sah-club-oradea címen jelentkezhet. További információk: 0748185452; e-mail: sahcluboradea@yahoo.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában