LIGA III

2021.01.20. 15:16

Erősített a Váradszentmárton

A Nagyváradi CAO és Luceafărul után, hétfőn a harmadik Bihar megyei harmadosztályú labdarúgó-együttes, a Váradszentmártoni CSC is megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre.

F. Á.

Harmadikként Bihar megyéből a Váradszentmártoni CSC III. Ligás labdarúgócsapata is megkezdte hétfőn a felkészülést a tavaszi idényre, és a tervek szerint egy pódium közeli hely elérése lesz a cél a Cosmin Bodea edzette legénységnek. Ennek érdekében két tapasztalt játékost igazoltak le, akik az utóbbi időben többnyire külföldön játszottak. Az egyikük a huszonnyolc esztendős középpályás Mădălin Popa, aki egykoron a Liberty és a Bihar FC színeiben is szerepelt, legutóbb a Lippai ±oimii együttesét erősítette.

A másik, szintén nagyváradi születésű labdarúgó a huszonhat éves védő, Alexis Anatolis Sundas, aki a Budapest Honvédban kezdte pályafutását ifiként, majd Olaszországba szerződött, ahol többek között a Verona és Fidelis Andria együttesében is szerepet kapott. Később Zalaegerszegre szerződött, legutóbb Füzesgyarmaton játszott, és onnan tért haza szülővárosába. Cosmin Bodea edző még egy csatárral szeretné erősíteni a csapatát, miután az egyik leggólerősebb játékosuk, Sergiu Pop a télen Zilahra szerződött. A hétfői összemozgató edzésről igazoltan hiányzott Marian Arsene, míg Biţiş kapus azért maradt távol, mert Németországban vállal civil munkát.

Az első tréningen részt vett játékosok: Adrian Barabaş, Beke Eduard – kapusok; Florin Pop, Alexandru Sorian, Salif Nogo, Paul Suciu, Raul Ember, David Lupşe, Alex Pintea, Erik Tiponuţ, Habakuk Cyrus, Ionuţ Ban, Răzvan Pop, Patrick Andraş, Darius Sfârlea, Denis Dardai, Raul Baciu, David Pop, Mădălin Popa – mezőnyjátékosok. A bajnokság kezdetéig a váradszentmártoniakra előbb egy központosított edzőtábor (Félixfürdő – január 30.–február 6.), majd több edzőmeccs is vár, így február 6-án a Nagybányai Minaur, február 10-én a Csermői Gloria, február 17- én a Kudzsiri CSO, február 24-én pedig a Kisjenői Crişul elleni. Ami az őszi idényt illeti, a harmadosztály tizedik csoportjában lejátszott tíz forduló során a 12 megszerzett ponttal a Váradszentmárton a hetedik helyen telelt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában