Román Kupa

2020.11.05. 15:41

Román Kupa: hétfőn fog ellenfelet kapni a Váradszentmárton

A labdarúgó Román Kupa sorsolását november 9-én, hétfőn rendezik 15.30 órától, és élőben közvetíti majd a labdarúgó szövetség közösségi oldala.

Fotó: Jósa Attila

Jósa Attila

A Román Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán közzétette a Román Kupa tizenhatoddöntőjének kalapbeosztását. Az egyetlen állva maradt Bihar megyei a csapat, a Váradszentmártoni VSK a 2-es számú kalapba került, további 19 csapat társaságában, míg az 1-es kalapba az a tizenkét csapat kapott besorolást, amelyek a tavalyi kiírásban eljutottak a nyolcaddöntőig.

A sorsolás menete miatt egyáltalán nem biztos, hogy első osztályú ellenfelet kapnak a váradszentmártoniak, hiszen először az első kalap 12 csapata kap majd ellenfelet a 2-es urnából, végül pedig az ott fennmaradó nyolc együttest sorsolják össze egymással. A legjobb 32 mérkőzéseit november 28-án rendezik meg, a pályaválasztó minden esetben a gyengébben rangsorolt együttes lesz.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában