III. Liga

2020.11.09. 16:01

Hatgólos mérkőzésen veszítettek

Nem lehet azzal megvádolni a váradszentmártoni labdarúgókat, hogy ne játszanának közönségszórakoztató mérkőzéseket ebben az idényben, bár a helyzet apró szépséghibája, hogy egyelőre (és ki tudja, még meddig) nem lehetnek nézők a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság lelátóin sem.

Forrás: Facebook/fcsomesuldej

Jósa Attila

A sportág szemfüles Bihar megyei szerelmesei azért alkalmanként belefuthatnak egy-egy élő közvetítésbe, mint történt az szombat délután is, hiszen a Dési Someșul–Váradszentmártoni CSC találkozót a hazaiak Facebook-oldala is „műsorára tűzte”. A mérkőzést a dési pálya alkalmatlansága miatt Révkolostoron rendezték, és bár a CSC az utolsó 20 percig jól tartotta magát, végül 4–2-es vereséget szenvedett, így a hatodik helyen áll az őszi idény kilenc fordulója után, és várhatja a hétfői sorsolást a Román Kupában.

Jegyzőkönyv

Dési Someșul–Váradszentmártoni CSC 4–2 (1–1)

Gólszerzők: Dobrea ’10, Fl. Brumă ’59, P. Colța ’71, Sg. Costin ’81/Negrea ’44 (öngól), M. Arsene ’70

Someșul: Negrea – I. Valea, Sg. Costin, A. Toma, D. Plăian, Brumă (’76 Butta), R. Trif, C. Nuțu, P. Colța, M. Maxin, I. Dobrea. Vezetőedző: Mészáros Alpár

CSC: Barabaș (61 Beke) – Fl. Pop, Pintea, D. Lupșe, Arsene, Dárdai (’61 Sg. Pop), Habakuk (’69 Cuc), Sorian (’83 Tiponuț), I. Ban, R. Baciu (’46 D. Sfârlea), P. Suciu. Vezetőedző: Cosmin Bodea

Vezette: Roxana Recorean (Medgyes) – Ștefan Lar (Nagybánya), Daniel Popa (Nagyenyed)

Borítóképünkön a mérkőzés egyik mozzanata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában