Nem kell sokat várni

2020.06.03. 14:51

Hamarosan ismét „pancsolhatnak” a nagyváradi bérlettulajdonosok

Számos nagyváradi személy váltott bérletet – nem is kevés pénzért –, hogy a Ioan Alexandrescu Sportuszodában kora reggel ébresztő gyanánt vagy késő esti stressz-levezetésként ússzon egyet.

A március eleji koronavírus-járvány miatt azonban minden nemű sporttevékenységet beszüntettek a megyeközpontban, természetesen a sportbázisokat is bezárták, így a bérletesek egyelőre nem élvezhetik az úszás adta lehetőségeket. Jó hír viszont számukra, hogy a Crișul fedett uszodában elvégzett javítási munkálatokat követően a bérletesek igénybe vehetik majd a létesítményt, és hasonló körülmények között edzhetnek/úszhatnak, mint az olimpiai medencében. Erre valószínűleg június 15-e után lesz lehetőségük, amikor már a váradi strandok is megnyit(hat)nak.

Rossz hír viszont az úszni vágyók számára, hogy a Ioan Alexandrescu Sportuszoda, az ott zajló felújítási munkálatok miatt idén már biztosan nem nyílik meg sem a nagyközönség, sem a sportolók számára. Ennek megfelelően, amennyiben az ősz folyamán újraindulnak a gyerek és felnőtt vízilabda bajnokságok, abban az esetben a váradi együttesek a hazai mérkőzéseiket/tornáikat a Crișul fedett uszodában rendezhetik meg.

Borítóképünkön a Ioan Alexandrescu Sportuszoda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában