Gyorsan haladnak

2020.05.13. 17:00

Már a felénél tartanak a munkálatok a csarnoknál

Új fotók kerültek elő a volt ócskapiac területén épülő új, ötezer férőhelyes sportcsarnok építési területéről, ahol meglepően gyorsan haladnak a munkálatok.

Szinte a felénél tartanak a munkálatok a Nagyváradon épülő (az ócskapiac volt területén, a Vágóhíd utcán) a sportcsarnoknál. Bár a közművesítés, a bekötőutak és a parkolóhelyek kialakítása még csak a hatástanulmány szakaszánál tartanak, egyre előrehaladottabbak a munkálatok a kétemeletes létesítmény termeiben. A gerendák elhelyezését követően, már a végéhez közeledik a fémszerkezet összeszerelése, több helyen felszerelték az ajtókat és az ablakokat, és javában dolgoznak a hő- és szellőztetőberendezéseken is.

Mint arról már beszámoltunk, a több ezer férőhelyes csarnokban nem csak hazai és nemzetközi jellegű labdás sporteseményeket rendeznek, hiszen lesz elég tér arra, hogy kongresszusokat, koncerteket vagy vásárokat bonyolítsanak le ott.

Borítóképünkön a félig felépült csarnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában