III. Liga

2020.03.09. 14:15

A bírókartárs „belenyúlt” a derbibe

A labdarúgó harmadosztály 5. csoportjának bihari derbijén mérkőzött meg egymással a Nagyváradi Luceafărul és a Váradszentmártoni CSC. A bíró egy „kitalált” szabálytalanság után megítélt szabadrúgásból szerzett góllal „segítette hozzá” a CSC-t a győzelemhez.

Rangadóhoz méltatlan, gyenge játékot eredményező találkozót vívott egymással szombaton Váradszentmártonban a Nagyváradi Luceafărul és a Váradszentmártoni CSC a labdarúgó III. Liga 5. csoportja tavaszi első fordulójában. A vendégek szerettek volna visszavágni az ősszel Szentjánoson elszenvedett vereségért (6–3), s ennek megfelelően támadólag kezdtek, sőt Florin Pop révén a vezetést is megszerezték (0–1). A második félidő elején Maxin révén egyenlítettek a hazaiak (1–1), ám húsz perccel a térfélcsere után a bíró egy „kitalált” szabálytalanság után megítélt szabadrúgásból szerzett

góllal „hozzásegítette” a CSC-t a győzelemhez: a bíró szerint Cuc hazaadta a labdát, amit Răileanu kapus meg is fogott, ezért ítélt a spori közvetett szabadrúgást a 16-oson belül. Ekkor Sg. Pop megpöccintette a labdát, s Arsene a megbomló sorfal felett a léc alá bombázott (1–2).

NAGYVÁRADI LUCEAFĂRUL–VÁRADSZENTMÁRTONICSC 1–2 (0–1). VEZETTE: Dan Dreve (Kolozsvár); PARTJELZŐK: George Suciu (Aranyosgyéres), Bogdan Pojar (Kolozsvár). GÓLSZERZŐK: M. Maxin (51. p.), illetve Fl. Pop (16. p.), M. Arsene (65. p.). LUCEAFĂRUL: Răileanu – Gunie, Mintaş, D. Pop, Papp, V. Costea (52. p. Tămaş), Humadi (85. p. Gheban),

Parnău, D. Roşu (80. p. Tirla), Maxin, Talpoş (66. p. L. Roman). EDZŐ: Ciprian Dianu. VÁRADSZENTMÁRTON: Barabaş – Fl. Pop, A. Gal, A. Pintea, D. Lupşe, S. Brata (65. p. Sg. Vancea), Habakuk (58. p. I. Cuc), Al. Sorian, M. Arsene, C. Roşu, Sg. Pop(90+3. p. P. Andraş). EDZŐ: Cosmin Bodea.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában