Megyék közötti összecsapás

2020.02.20. 14:36

Bihar–Szilágy mérkőzések a labdarúgó III. Ligába jutásért

A bukaresti Labdarúgók Házában szerdán kisorsolták a labdarúgó III. Ligába jutásért kiírt párharcok párosítását. Ezek szerint a bihari győztes a Szilágy megyei IV. Liga első helyezettjével csap össze a június 13-i odavágón, illetve az egy héttel később rendezendő visszavágón.

Szinte már most borítékolható, hogy Bihar megyében az őszi szezonban 100 százalékos teljesítményt nyújtó Nagyváradi CAO 1910 nyeri meg a pontvadászatot. Szilágy megyében már sokkal kiélezettebb a párharc, hiszen a – nagyváradi George Zima által edzett – Szilágysomlyói Sportulnak és a Zsibói (Jibou) Rapidnak is 31 pontja van tizenkét fordulót követően, a két együttes közötti különbséget csupán a gólarányuk szabja meg: a Sportulnak 55–9, a Rapidnak 53–13 a rúgott és kapott gólok közötti különbség. Érdekesség, hogy a két együttes tegnap délután barátságos meccset játszott Nagyváradon (a részletekre visszatérünk). A további párosítás: Vaslui–Bákó, Botoşani–Suceava, Neamţ–Jász, Máramaros–Beszterce-Naszód, Kolozs–Szatmár, Szeben–Hargita, Fehér–Brassó, Maros–Kovászna, Temes–Mehedinţi, Arad–Krassószörény, Gorj–Hunyad, Dolj–Olt, Teleorman–Argeş, Vâlcea–Dâmboviţa, Prahova–Călăraşi, Giurgiu–Bukarest, Ilfov–Ialomiţa, Tulcea–Konstanca, Vrancea–Galac, Buzău–Brăila.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában