Helyi problémákról tárgyaltak

Helyi problémákról tárgyaltak
Szatmár megye – Az RMDSZ megyei szervezetének nemrégiben megválasztott elnöke, Csehi Árpád a vidéki településekkel és RMDSZ- szervezetekkel való hatékonyabb kommunikáció érdekében több találkozót is kezdeményez.

Az első ilyen találkozóra szerdán került sor, amikor Veres Norberttel, a szervezet előadójával, Aranyosmeggyes község elöljáróit keresték fel, akik a helyi prioritásokról tájékoztatták őket. „Elsősorban arra törekszünk, hogy a vidéki egyeztetések során a helyi problémákat feltérképezzük, és megoldást keressünk ezekre”- mondta Csehi Árpád.”

Aranyosmeggyesen az elsődleges prioritásnak a vízhálózat- és kanalizálás létesítése számít, de a józsefházi kultúrotthon  felújítása is egyre sürgetőbb feladat. Emellett a lakosok egy görbedi kultúrotthon építését is szükségesnek látják.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter