Piri és a farkas

2020.06.26. 10:54

Bábszínházi bemutató

Június 27-én, szombaton 11 órától (esős nap esetén június 30-án, 19 órától) a Szigligeti Színház Lilliput Társulata bemutatót tart a nagyváradi katolikus püspöki palota mögötti amfiteátrumban. A Piri és a farkas című előadás 3 éves kortól ajánlott.

Fotó: Vigh Laszlo Miklos

 

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer! Sőt, nem is egyszer. Piroska örökzöld. Karikatúrázzatok velünk a mese játékos formai világában, az erdőben, ahol lencsevégre kaphatjátok a Farkast, és megismerkedhettek egy bűbájos kislánnyal, aki még annyira kicsi, hogy csak egyszerűen Piri. Szereplők: Balogh Judit, Birtalan Katalin, Lélek Sándor Tibor, Németi Emese, Szentpéteri Lenke, Varga Imre (zenész). Bábkészítő: Tomos Tünde. A mesét bábszínpadra alkalmazta, tervezte és rendezte: Lélek Sándor Tibor. Jegyárak: gyerekeknek 7 lej, felnőtteknek 10 lej. Jegyeket kizárólag elővételben lehet váltani a színház jegypénztárában (Szilágyi Dezső/Moscovei utca 7. szám). Nyitvatartás: keddtől péntekig 13 és 19 óra között.

Az előadás helyszínének biztosításáért a társulat ezúton is köszönetet mond Böcskei László nagyváradi megyés püspöknek, illetve a Nagyváradi Római Katolikus Püspökségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!