Tudnivalók

2024.05.09. 16:59

Zajlik a beiratkozás a tanári versenyvizsgára

További információkat közölt a Bihar Megyei Tanfelügyelőség a rendes tanári állásokra kiírt versenyvizsgáról.

Illusztráció

Fotó: Veres Nándor

ERDON-összeállítás

Mint már megírtuk, Bihar megyében a tanári vizsgára május 8-a és 17-e között lehet beiratkozni. A szükséges dokumentumokat a váradi Mihai Viteazul Műszaki Szakkollégiumban lehet leadni a megadott időszakban, naponta 8–16, péntekenként pedig 8–14 óra között. Az írásbeli vizsgát július 17-én tartják. Az első eredményeket július 23-án teszik közzé, az óvásokat július 23-án és 24-én lehet benyújtani, a végleges eredményeket pedig július 31-én függesztik ki.
Bihar megyében a mobilitási szakasz lezárultával 84, határozatlan időre szóló szabad helyet hirdettek meg (68-at városi környezetben, 16-ot vidéki oktatási intézményben) és hét nem teljes katedrás helyet (ötöt városon és kettőt vidéken). A meghatározott időre szóló szabad helyek száma 1462 (739 városon, 723 vidéken), ebből 422 teljes katedrás (276 városon, 146 vidéken). A versenyvizsgát követően az eredmények alapján osztják szét a helyeket.
Minden további információ megtalálható a Bihar Megyei Tanfelügyelőség honlapján (www.isjbihor.ro), innen le lehet tölteni a típusnyomtatványokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában