Gyász

2024.05.10. 09:28

Gyászhírek, május 10.

„A szeretet soha el nem fogy.” (1 Korinthus 13:8 a) Vasárnap lesz öt éve, hogy megtért az ő teremtő Urához a szerető férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa és após, KOVÁCS ANDRÁS. Szívünkben őrizzük drága emlékét. Soha el nem feled szerető családod.

*

Tudom, hogy nem jöhet, mégis egyre várom. Lelkem kamaráját halkan nyitogatom, régi emlékeim benne rakosgatom. Először feltűnik Évicim képe, s lelkemmel ráhajolok porlandó kezére. Lelkem a lelkének érzi közelségét, feltárom előtte életem minden sebét: hiányzik egy arc, hang, egy érintés, egy ölelés és minden, ami a múltból megmaradt. Tátongó űr lelkemben a hiány, néha kicsit csendesül, mennyire hiányzol, ahová mentél, nincsen visszaút, örök a hosszú álom s végtelen az út. Örökre szívemben őrizlek, s így itt leszel velem, drága GARÁN ÉVA (Székelyhíd). Már eltelt 7 év, de tudom, hogy egyszer mi is elmegyünk, ahol ő van, oda. Az élet múlik, de akit szeretünk, arra életünk végéig könnyes szemmel emlékezünk. Lassan megnyugodva magamra találok, s elmondok érte egy csendes Miatyánkot. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted. Nyugodjál békében! Férjed, Garán János és fiad, Jancsika.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján a szeretett édesanyára és nagymamára, IRÁZI EMILIÁRA. Hosszú útra mentél, mindenkitől távol, Mi tudjuk egyedül, mennyire hiányzol. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, Szívünkben örök a fájdalom és szeretet! Drága emlékedet szívünkben megőrizzük. Bánatos fiad, Lacika, unokáid, Beáta és Renáta.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógortól és nagybácsitól, BAK ZOLTÁNTÓL, aki 60 éves korában elhunyt. Temetése ma, május 10-én, pénteken 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Küzdelmes volt az út, mely most véget ért. A sok gondoskodás jellemezte az egész életét. Emlékét örökké a szívünkben őrizzük. Bánatos testvére, Kutasi Ildikó, sógora, Sándor és a gyerekek, Julianna és Attila.

*

„Legyen sírodon a béke, édes álom angyala, Legyen annak őrfala.” Tíz éve, hogy elmentél tőlünk, KOVÁCS ERZSÉBET-ÉVA. Szívünkben itt él emléked örökre. Nyugodj békében. Férjed, Feri, lányod, Tünde.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, KOMÁROMI IMRE életének 87. évében elhunyt. Temetése szombaton, május 11-én 14 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, FODOR JÁNOS életének 82. évében elhunyt. Temetése május 11-én, szombaton 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Lelkünkben mély megrendüléssel, de a jó Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága édesanya, anyós, nagymama és testvér, SZABÓ ILONA (szül. UGRAI) életének 65. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése május 12-én, vasárnap 14 órakor a nagyszántói kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk ISTVÁN TIBOR matematikatanártól. Nosztalgiával emlékezünk a régi adys táncdélutánokra, amikor a diákokhoz közel álló, szeretett pedagógusként diszkréten felügyelte felhőtlen szórakozásukat. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A Globus zenekar.

*

Fájó szívvel búcsúzom drága testvéremtől, SZABÓ ILONÁTÓL. „A titokzatos égben vagy talán, Némán felnézek, s a szívem fáj. Sírok, pedig te most fenn az égben Már rég pihensz angyalok ölében.” Nyugodj békében! Bánatos nővéred, Irma.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagynénénktől, SZABÓ ILONÁTÓL. Adjon a jó Isten neki örök nyugodalmat és békességet! Unokahúga, Jutka és családja, keresztfia, Jenő és családja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában