Közbeszerzés

2024.02.12. 15:13

Kórházfejlesztési projekt

Archív felvétel

Forrás: Bihar Megyei Sürgősségi Kórház

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal meghirdette a közbeszerzési eljárást a váradi szülészet (Kolozsvári út 50.) újszülött intenzív osztályának eszközbeszerzésére. A pályázati felhívást feltöltötték az Elektronikus Köszbeszerzési Rendszerbe (SEAP), a pályázatok benyújtási határideje 2024. március 18., 15 óra. A beruházás becsült költségvetése 841.980 lej áfa nélkül. További információk a www.e-licitatie.ro honlapon érhetők el, a hirdetmény kódja: CN1065023/08.02.2024.

A váradi szülészet újszülött intenzív osztályának bővítését és korszerűsítését célzó elképzelést a váradi polgármesteri hivatal nemzetközi finanszírozású projektekkel foglalkozó igazgatósága nyújtotta be a Bihar Megyei Klinikai Sürgősségi Kórházzal partnerségben az Országos Helyreállítási Tervhez. Ez a projekt része annak a nagyobb volumenű, 22.194.473 lejes (áfa nélkül) tervezetnek, mely több komponenst foglal magába: összesen tíz kórházi ágynak, illetve a szükséges gyógyászati eszközöknek és berendezéseknek a beszerzését, továbbá egy újszülöttgondozó-képzési központ kialakítását a szülészeten. Mivel a nagyváradi szülészet jelenleg nem rendelkezik ilyen központtal, ezért egy ilyen létesítmény létrehozása nagyon hasznos lesz az egészségügyi személyzet folyamatos képzése, a súlyos állapotban lévő újszülöttek megfelelő kezelése szempontjából – írja a polgármesteri hivatal közleménye. A központ hasznos területe 253 négyzetméter lesz, a szülészet poliklinikájának alagsorában kap majd helyet, és három szimulációs teremmel, egy kontrollszobával, illetve egy előadóteremmel lesz ellátva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában