Programajánló

2023.11.02. 10:13

Hétvégén rendezik meg az ON Fesztivált

Már csak egy nap van hátra az első alkalommal megszervezésre kerülő Oradea Nights (Nagyváradi Éjszakák) Fesztiválig. A kétnapos zenei eseményre főleg a váradi fiatalokat várják.

BN-összeállítás
Az ON Fesztivált november 3-án és 4-én szervezik meg a Nagyvárad Arénában. Az eseményen 17 előadó áll színpadra, kivételes zenei sokszínűségre számíthatnak mindazok, akik ellátogatnak a koncertekre. Olyan ismert előadók lépnek fel, mint Puya, Alina Eremia, Killa Fonic, Rava, IDK, Șatra B.E.N.Z és Emaa. A rendezvényt olyan művészek teszik teljessé, mint a Specii, az FC DNB, az EXOB B2B Tulvan, a Magui B2B Apli, a Partydul Kiss FM, az Alex Super Beats, a Naty Loves Monday, a Frații Jdieri és a Dinsubsol. A koncertek mellett a résztvevők számos más programon is részt vehetnek: lesznek különböző játékok, pihenő zónák és fotósarok is. A fesztivál különleges attrakciója a Resell Barna és a Maniack snkrs által jegyzett sportcipő kiállítás, amelyen olyan darabokat is lehet majd látni, amelyek néhány ezer euróba kerülnek. Természetesen nem maradnak el a gasztronómiai élvezetek sem, a fesztiválozók több ételstand kínálatából választhatnak, a bárnál pedig alkoholos italokat és frissítőket lehet majd vásárolni. A 18 év alatti fiatalok színkódos karszalagot fognak viselni, így ők csak üdítőitalokat vásárolhatnak. A rendezvényen a fizetést elektronikus karszalagok könnyítik meg. Jegyek a fesztivál hivatalos honlapján kaphatók. Jelentős kedvezményekben részesülnek a tanulók és a diákok: a két napos bérlet 150 lej, az egy napos pedig 90 lejért vásárolható. A többi résztvevőnek a két napos előfizetés 280 lej, az egy napos pedig 160 lejbe kerül. A fesztiválon VIP terület is lesz, amely egy privát bárral, szusi standdal, asztalokkal és kanapékkal, valamint csuklópánt töltőpontokkal egészül ki. A VIP terület két napos előfizetéssel 499 lejes áron érhető el. A diákok és egyetemisták az ellenőrzővel, diákigazolvánnyal léphetnek be, a 14 éven aluliak pedig csak szülői kísérettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában