Támogatott tartalom

2023.10.26. 10:52

Új távlatok a TotalEnergies Marketing Romania környezetvédelmi bizottsága számára

A TotalEnergies Marketing Romania társaság környezetvédelmi bizottsága új együttműködésekre nyitott a Kovászna megyei Uzonban, amelyek célja változatossá tenni a társadalmi felelősségvállalási tevékenységeit, amelyekbe bekapcsolódhatnak a munkavállalók.

Az Ozun’s Lavender levendulamezőről van szó, amelyet 2020. júliusában nyitottak meg Uzonban a július 15-16 között zajlott fesztivál keretében. Az uzoni közösség számára megnyílt új tevékenység felkeltette a TotalEnergies Marketing Romania figyelmét, amelynek közismert szándéka, hogy a helyi projekteket támogassa. 

Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania ügyvezető igazgatója, a társaság környezetvédelmi bizottsága kíséretében, az Ozun’s Lavender tulajdonosával, Kósa Tamással találkozott, hogy feltérképezzék a lehetőségeket, amelyeket a levendulamező kínál a helyi közösség életében. Több együttműködési lehetőséget is beazonosítottak, többek között az eseményszervezést, a TotalEnergies Marketing Romania munkatársai számára szervezett műhelyeket és, miért is ne, akár egy újabb, közösen megrendezett fesztivált is.

„Ez az új helyi vállalkozás megerősíti, hogy sok szép és újszerű dolgot végezhetünk itt az uzoni közösségünkben. A potenciált megerősíti az Ozun’s Lavender növekedése is, amely 50 ár területté nőtte magát. A környezetvédelmi bizottságunk minden bizonnyal beazonosít olyan együttműködésben zajló tevékenységeket, amelyek révén visszatérhetünk a lelkes emberek által fenntartott levendulafarmra”, nyilatkozta Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania ügyvezető igazgatója.

Fizetett hirdetés!

CH 20528

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában