Job Expo

2023.10.04. 08:14

A Remarkt Magazine és a Teknia is ott lesz a Nagyvárad Job Expón

Huszonnyolc munkaadó és egy szakképző iskola lesz jelen az őszi állásbörzén, melyre 2023. október 6-án, pénteken 10–18 óra között kerül sor az Era Shopping Park kupolája alatt.

Fotó:

ERDON-összeállítás

Az Inform Media Press által szervezett esemény az új munkahelyet keresőknek szól, és eddig több mint 1250 üres álláshelyet jegyez, felsőfokú, középfokú végzettségűek és szakképzetlenek számára egyaránt. A Remarkt Magazine és a Teknia is jelen lesz ezen a rendezvényen.

Remarkt Magazine, a modern kereskedelem fontos szereplője

A Remarkt Magazine a kiskereskedelmi üzletág korszerűsítésére összpontosító, növekvő vállalat, amely nemrégiben online is megjelent a www.remarkt.ro oldalon; két hagyományos hipermarket formátumú üzletet működtet a nyugat-romániai piacon: Nagyváradon és Aradon. 2018 óta a vállalat a kisebb, környékbeli üzletek területére is belépett, új és innovatív formátumú minimarket-hálózatot nyitva Nagyváradon, Aradon és Temesváron.
A Remarkt Magazine csapata mintegy 400 rendkívül hozzáértő és jól képzett munkatársat számlál, a két részleg pedig szakmai fejlődési és képzési lehetőségeket kínál a kereskedelem területén.
A vállalat központja Bukarestben található, ahol minden szükséges támogatás biztosított, amelyre az operatív hálózatnak szüksége lehet a folyamatos fejlődéshez és a teljesítménycélok eléréséhez.
A Remarkt Magazine nagyváradi hálózatában 17 munkahely áll rendelkezésre: üzletvezető, humánerőforrás-szakember, kereskedelmi dolgozó, pénztáros és raktári munkás.

A Teknia a fém- és műanyag alkatrészek gyártására szakosodott vállalat

A Teknia a mobilitási megoldásokhoz szükséges fém- és műanyag alkatrészek gyártására szakosodott nemzetközi csoport, amely számos technológiát alkalmaz; jelenleg 13 országban összesen 24 autóipari gyárat üzemeltet, és 3500 alkalmazottat foglalkoztat. A nagyváradi Teknia a BU Aluminiu HPDC egyik gyára a három közül, amelynek fő tevékenysége az alumínium alkatrészek nyomásos öntése és komplex feldolgozása.
A Nagyvárad Job Expón a társaság hat állást kínál termelési operátoroknak, amelyekhez általános végzettség szükséges. Ajánlata: étkezési jegyek, meleg étel, utazási költségtérítés, bónuszok a termelés, a pontosság betartása és a régiség függvényében, valamint ünnepi ajándékutalványok.

Huszonkilenc munkáltató és több mint 1250 állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica (6 szabad hely), Vernicolor (62 állásajánlat), Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services RO (236 szabad hely), Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi (146 szabad munkahely), Limtex (40 állás), Premagro (35 állás), Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes (4 állás), Comau (18 munkahely), PGS Sofa&Co (42 szabad hely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 szabad munkahely), Nidec (97 hely), Dito Group (54 állás), ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada (23 állás), H.Essers. (15 állásajánlat), Teknia Oradea (6 szabad hely), Remarkt Magazine (17 állás), Inova Internațional (4 munkahely), Stihl.
A munkáltatókhoz csatlakozik a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, amely tájékoztatást nyújt az oktatási intézményben folyó szakképzésekről.
Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak, valamint a JobsOn.ro online toborzási felület kiadója. A JobsOn.ro munkaadóknak és állást keresőknek szól, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak: román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése, ingyenes álláshirdetések feladása, előzetes interjúk szervezése. További részletekért kérjük, látogasson el a www.jobson.ro oldalra.
A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában