Job Expo

2023.10.02. 08:14

A Dito Group és a Madrugada több mint száz állásajánlattal vesz részt a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörzére 2023. október 6-án, pénteken 10 és 18 óra között kerül sor az Era Shopping Center kupolája alatt.

ERDON-összeállítás

Az Inform Media Press által szervezett állásbörzén 28 munkáltató és egy szakképző iskola lesz jelen, és több mint 1100 álláslehetőséget kínál a felsőfokú vagy középfokú végzettségűek és a szakképzetlenek számára.
A Dito Group és a Madrugada Group is jelen lesz az idei kiadáson, amelyek együttesen több mint 100 álláshelyet kínálnak.

Dito Group, első alkalommal a Nagyvárad Job Expón

A Dito Group egy 100 százalékban romániai, nagyváradi székhelyű, speciális építőipari vállalat, amelynek fő küldetése, hogy hozzájáruljon a közlekedési infrastruktúra fenntartható fejlődéséhez, és közelebb vigye Romániát az európai normákhoz. A Dito Group több mint 17 éves tapasztalattal és több mint 1000 sikeres projekttel rendelkezik.
„2006-os alapításunk óta a folyamatos növekedés és a kiválóság iránti szilárd elkötelezettség útját járjuk. Ma már több mint 50 elhivatott szakemberből álló csapatunk van, és terjeszkedésünk szándékát tükrözi, hogy 2014-ben megnyitottunk egy második telephelyet Brassóban, 2016 óta pedig partnerkapcsolatokat alakítottunk ki Ausztriában, Németországban, Bulgáriában, Belgiumban és Horvátországban” – áll a cég közleményében.
A vállalat alapvető értékei, az integritás és a csapatmunka a projektek minden aspektusában érvényesülnek. Azzal, hogy a közeljövőben további 57 fővel bővül a csapat, a cég célja, hogy az elvárásoknak megfelelően továbbra is a legjobb megoldásokat nyújtsa minden különleges építési projektben, amelyben részt vesz.

Madrugada Group, a PVC- és alumínium-asztalosipari ágazat egyik vezető vállalata

A Madrugada Group az egyik legjelentősebb vállalat a PVC- és alumínium-asztalosipar területén Romániában, és vezető szerepet tölt be a helyi asztalosipari piacon.
„A cégünk által gyártott termékek a piacon jelenleg elérhető legmodernebb technológiákat tartalmazzák, és nagy teljesítményű gépekkel készülnek, jól megszervezett gyártási folyamatban a beszállítástól a késztermék kiszállításáig” – közölték a cég képviselői.
A vállalatnak 23 főre van szüksége a következő pozíciókban: termelési operátorok, rakománykezelők, csomagolási operátorok, karbantartó technikus, közgazdász, műszaki értékesítési képviselő, kereskedelmi képviselő (német nyelv), karbantartó mérnök és szállítási koordinátor.
A Madrugada vállalatcsoport jelenleg 470 embert foglalkoztat. Minden alkalmazottuk a javukra és támogatásukra létrehozott bércsomagban részesül, amely a következőket tartalmazza: vonzó alapfizetés, jelenléti bónusz, teljesítménybónuszok, magán-egészségbiztosítás, ünnepi ajándékutalványok, biztosított szállítás.
A cégnél 54 álláslehetőség áll rendelkezésre az alábbiak szerint: segédmunkás, BCE-sofőr, rakományátvevő munkás, építkezési csoportkoordinátor, marketingszakember vagy értékesítési tanácsadó.

Huszonnyolc munkáltató és több száz állásajánlat

A Nagyvárad Job Expo őszi állásbörzén a következő vállalatok mutatják be állásajánlataikat: FinProm (35 állásajánlat), Celestica (6 szabad hely), Vernicolor (62 állásajánlat), Plastor (21 állás), Golde Oradea, Plexus Services RO (236 szabad hely), Connectronics România (38 munkahely), Sogefi Suspensions Eastern Europe (27 munkahely), Axe Group România, De’Longhi, Limtex (40 állás), Premagro (35 állás), Faist Mekatronic (16 hely), Rocomes (4 állás), Comau (18 munkahely), PGS Sofa&Co (42 szabad hely), MogaTech Energy (9 hely), ATP Motors (10 állás), Prohuman (260 szabad munkahely), Nidec (97 hely), Dito Group (54 állás), ClassFurn (23 hely), Frescoverde (9 hely), Madrugada (23 állás), H.Essers. (15 állásajánlat), Teknia Oradea (6 szabad hely), Remarkt Magazine, Inova Internațional, valamint a nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola.
Az állásbörzét az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak, illetve a JobsOn.ro online toborzási felület kiadója. A JobsOn.ro munkaadóknak és állást keresőknek szól, magánszemélyek és cégek egyaránt ingyenesen regisztrálhatnak az oldalon, amely számos előnnyel jár a felhasználóknak: román és angol nyelvű önéletrajzok online kitöltése, ingyenes álláshirdetések feladása, előzetes interjúk szervezése. További részletekért kérjük, látogasson el a www.jobson.ro oldalra.
A Nagyvárad Job Expo intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában