Támogatott tartalom

2023.09.26. 07:59

A Bútor-, dekorációs és lakberendezési vásár akár 50 százalékos engedményekkel tér vissza a nagyváradi ERA Parkba

A nagyváradi ERA Park újra megrendezi a Bútor-, dekorációs és lakberendezési vásárt, ahol akár 50 százalékos kedvezmények várják az érdeklődőket, továbbá akciós ajánlatokkal, sőt ingyenes tanácsadással is élhetnek!

A rendezvényt negyedik alkalommal tartják meg a Home Center területén, szeptember 28. és október 1. között, és az arra járóknak lesz miből válogatniuk, attól függően, hogy felújítanak, új házba költöznek, vagy csak változtatni szeretnének valamin az otthonukban.

A Tandem, Mobexpert, Lem’s, Casa Rusu, Interioo, Naturlich, Carpeta, Bellona, Bambi, Mobila Nufăru, Gaby Style, Kalenda és Duval üzletek jelentős kedvezményeket ígérnek az otthon minden területére nézve, minden pénztárcának megfelelő árakkal.

Különféle fából készült hálószoba- és nappalibútorok, modern konyhák vagy érdekes irodák, szőnyegek, járólapok, csempék, kárpitok, matracok, dekorációk... de ötletek is – ez csak néhány példa arra, ami a vásáron található.

Aki szeretne, ingyenes tanácsadást kaphat, mert az üzletek csapatai minden szükséges információval a rendelkezésükre állnak, sőt néhányan 3D-s szimulációkat is tudnak készíteni a kívánt környezettel.

A vásár csütörtöktől vasárnapig 10 és 21 óra között lesz nyitva.

Ne szalassza el tehát a lehetőséget!

 

Fizetett hirdetés!

CH20230

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában