Adománygyűjtés

2023.07.11. 20:14

Magára maradt az állatmenhely tulajdonosa, minden támogatásra szüksége van

Forrás: Facebook

Pikó Stefánia

Sok-sok éve tartó, fáradtságos munkával dolgozik azon egy nagyszalontai család, hogy minél nagyobb mértékben járuljon hozzá az állatmentéshez a megyében, főként a kidobott kutyák begyűjtésével, nevelésével és örökbe adásával. Ezt a kemény munkát néhány mondatban nem is lehet tökéletesen érzékeltetni, de jelen pillanatban inkább azt kell előtérbe helyeznünk, hogy a közösség viszonozza ezeket a gyakran el nem ismert erőfeszítéseket. Ugyanis a családot súlyos tragédia érte: a családfő, Ráksi Ferenc a hétfőről keddre virradó éjszaka elhunyt. Gyászoló feleségét családja és az állatmentők közössége támogatja, és igyekszik enyhíteni fájdalmán.

Forrás: Facebook

Az Innocente Állatvédelmi Egyesület így egyedül Ráksi Mária vezetésében maradt. A munka eddig sem volt egyszerű, mostantól azonban az eddiginél is nagyobb kihívások elé néz az egyesület, és az ennek élén álló gyászoló özvegy is. Tekintettel a helyzet érzékenységére, nem kerestük meg az egyesület vezetőjét, közösségi oldalán azonban kórházba került férje iránt aggódó sorokat olvashattunk még néhány nappal ezelőtt.

Bár az özvegy egyáltalán nem jelezte igényét, fellendült a gyűjtés a menhely számára, a támogatásra pedig minden eddiginél nagyobb szükség is lesz. Az állatvédők által útjára indított adománygyűjtés iránt érdeklődők személyesen a szentandrási és a szalontai Vital Vet állatorvosi rendelőkben hagyhatnak bármennyi pénzösszeget vagy állateledelt, de banki átutalásra is van lehetőség:

Iban: RO71 BREL 0005 5256 3562 0100. Beneficiar: Molnar Jozsef Attila.

Aki számára egyszerűbb, az Revoluton keresztül is utalhat: @jozsef98lw.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában