Gyász

2023.07.04. 08:04

Gyászhírek, július 4.

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre, SZABÓ ROZÁLIÁRA, aki ma 12 éve és SZABÓ BÉLÁRA, aki már 33 éve örökre megpihent. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászolják gyermekeik: Csilla és Béla, menyük, Darlene és imádott unokáik: Kathryn és Liam.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki BENYOVSZKI SÁNDORNAK a szeretett feleség, BENYOVSZKI IRÉN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A Komáromi család.

*

Mind elmegyünk egy szép napon, ha a küldetés véget ér. Örök fájdalommal emlékezem férjemre, MEZEI JÁNOSRA (Kolozsvár, 1944 – Nagyvárad, 2007), aki 16 éve távozott rövid, súlyos szenvedés után. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Özvegye.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett leányunk, aki anya, nagymama volt, SZŐNYI TÜNDE ÉVA 55 évesen elhunyt. Temetése július 5-én, délelőtt 11 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékedet örökké megőrizzük. A gyászoló család.

*

„Annyira akartam élni, betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek.” Megrendült lélekkel és mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa és nagytata, ALBIRT SÁNDOR életének 71. évében, méltósággal viselt betegség után elhunyt. Hiányzik jó lelke, melyből öröm áradt, a két szorgos keze, mely el sose fáradt. Barna, meleg szeme, mely óhajunk leste, mesemondó hangja, ha eljött az este. Temetése 2023. július 5-én, szerdán 14 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik tőle bánatos felesége, Éva, lánya, Móni és unokája, Hanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában