Szigorítás

2020.11.23. 14:43

Frissített: Székelyhíd még a „sárga” zónába tartozik

Forrás: Freepic

Frissítés: bár a székelyhídi polgármester kora délutáni bejegyzése alapján Székelyhíd is elérte a vörös zóna küszöbértékének számító három ezreléket, a prefektúra kora esti közleményében a település még a sárga forgatókönyvhöz sorolt település listáján szerepel, 2,45 ezrelékkel.


Korábbi hír: Meghaladta a három ezreléket a koronavírus-fertőzöttek száma Székelyhídon, így a kisvárosban is életbe lép a vörös forgatókönyv.

„Mivel Székelyhídon és a hozzá tartozó településeken is elérte, illetve meghaladta a koronavírus esetszám a 3/1.000 lakost, így már településünk is vörös zónának minősül” – közölte ma a közösségi oldalon Béres Csaba polgármester. A lakosságot érintő legfontosabb változás a vörös forgatókönyv életbe léptetése után, hogy minden vendéglátóipari egység belső helyiségeit bezárják, de működhetnek a teraszok, illetve a házhoz szállítási szolgáltatás. Bezárnak továbbá a játéktermek, mozik, koncerttermek, színházak.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában