Támogatott tartalom

2020.11.26. 11:30

December 6-án választanunk kell a SZABADSÁG és a DIKTATÚRA között!

Viorel Cataramă üzletember folytatja körútját Bihar megyében. Tegnap Réven volt, amely település az egyik leginkább érintett az Orban-kormány megszorításai által.

Réven sok dolgos ember és vállalkozó él, de a települést nagyon sokáig elhanyagolta a Bihar megyét vezető PNL. Beszélgetve az emberekkel, Viorel Cataramă elmagyarázta nekik, hogy a december 6-i választások nagyon fontosak számukra, ahogy egész Románia számára. Az lesz a pillanat, amikor választani kell a szabadság és megszorítások között. „December 6-án választanunk kell, hogy milyen Romániában szeretnénk élni. Orban Romániájában akarunk élni, aki bezárja a piacokat és a vásárokat? Vagy Monica Anisie Romániájában, aki az iskolákat zárja be? A Nelu Tătaruéban, aki a betegeket a kórházi szalonokba zárja? Vagy pedig szabad Romániában? Ez a döntés, amit meg kell hoznunk. A választások után az Orban-kormány mindnyájunkat bezár, nem csak Révet. Csak ha a PNL elveszti többségét a parlamentben, akkor menekülhetünk meg egy újabb veszélyhelyzettől! Erre kell tegyük voksunkat december 6-án. Vagy a karantént, vagy a szabadságot választjuk!” – hangoztatta a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje.

Ezen a héten a Pro România karavánja csütörtökön (ma – szerk. megj.) elérkezik Belényesre, pénteken Nagyszalontára és szombaton Feketebátorra.

December 6-án szavazzon a Pro Româniára, a szavazólap 4. helyén. Válassza a szabadságot! Szabadság nélkül nincs élet!

 

Material comandat de Pro România – Filiala Bihor și realizat de Open Politics SRL, CM 11200008

Választási reklám, CH 11010

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában