Támogatott tartalom

2020.11.24. 10:07

A kutatások bizonyítják! Orban intézkedései rendellenesek. A szupermarketekben nagyobb a fertőzésveszély, mint az éttermekben

Az Orban-kormány következetlen intézkedéseit, amelyek szerint értelmetlenül megvonnak tőlünk mindenféle szabadságot, most brit kutatók megcáfolták. A nagy-britanniai Közegészségügyi Igazgatóság által közölt adatok szerint, amelyek 128.808 pozitív COVID-19-teszttel rendelkező ember kontaktjait és napi útvonalát vizsgálták november 9. és 15. között, az angol hatóságok felfedezték, hogy melyek azok a helyek, ahol a legjobban el lehet kapni a vírusfertőzést. Az első helyen állnak a szupermarketek 18,3 százalékkal, aztán következnek az iskolák és a kórházak. Az éttermek csupán a 14. helyen állnak, 1 százalékos előfordulási eséllyel. Tehát a piacok és a vásárok, amelyek annyi bihari embernek biztosítanak megélhetést, még csak nem is szerepelnek a kutatási eredményekben.

Ezzel együtt, látva az eredményeket, az Orban-kormány szilárdan tartja álláspontját, és folytatja azokat a megszorításokat, amelyek során bezárnak az éttermek, a piacok és a vásárok, melynek nyomán emberek maradnak az utcán napi betevőjük nélkül. Mindez ellen az Orban-kormány nagyon egyszerűen védekezik. Állítja, hogy bírja az emberek bizalmát, és így kedve szerint kormányozhat. Ekképpen vázolja fel a választásokat, amelyeket Románia december 6-án meg kell ejtsen.

Ezeken a parlamenti választásokon a románok választhatják a Ludovic Orban megszorító intézkedései által terhelt Romániát, a Monica Anisie által bezáratott iskolákkal, a Violeta Alexandru által utcára tett és a Nelu Tătaru által kórházba zárt emberekkel. Mindez a többi párt hallgatólagos beleegyezésével történik, amelyek csak mímelik az ellenzékiséget. Vagy választhatják a szabadságot!

December 6-án válassza a szabadságot! Szabadság nélkül nincs élet! A Bihar megyei parlamenti választásokon válassza a Pro Româniát, a szavazólap 4. helyén.

 

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából az Open Politics Kft. készítette. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában