Háztartási olaj

2020.08.25. 09:55

Idén már nem tervez több olajgyűjtést az EKE

Fotó: Archív felvétel

Több olvasónk is hiányolta az Erdélyi Kárpát Egyesület – EKE’91 Nagyvárad által időről időre megszervezett használt olajgyűjtési akciót, ezért Bara Lillától, az egyesület elnökétől érdeklődtünk a váradiak által hasznosnak ítélt esemény felől. Idén a járványhelyzet miatt már nem terveznek olajgyűjtést, az EKE '91 Nagyvárad életét azonban nemcsak e téren befolyásolta a világjárvány, mostanság túrákat sem szerveznek – tudtuk meg Bara Lillától, aki hozzátette: az olajgyűjtés amúgy is stagnált egy ideje, nem volt annyira eredményes, mint szerették volna, ugyanis a román ajkú lakosságot nem tudták elérni az akcióval, így lehetséges, hogy jövőre új „kampánnyal” indulnak neki.

Bár az EKE-hez idén már nem leadni használt olajat, az egyesület elnökének elmondása szerint a MOL benzinkutaknál továbbra is fogadják az elhasznált háztartási olajat. Nagyváradon a következő címeken találunk MOL-kutakat: Kolozsvári u. 231A., Vitéz (Decebal) u. 51., Püspöki (Ștefan cel Mare) 89., Ghillányi (Dimitrie Cantemir) u. 26–30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában