Nyomozás

2024.05.08. 15:55

Holtan találták meg az eltűnt férfit

BN-összeállítás

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság május 8-i közleménye szerint holtan találták meg azt a 49 éves, bukaresti férfit, aki május 6-án önként távozott az anyósáék alsópojényi (Poienii de Jos) lakhelyéről. A férfi élettelen testére május 8-án 13 óra körül találtak rá a felkutatására mozgósított egységek Belényes közelében, egy nehezen megközelíthető erdős részen, egy szakadékban. A halál okát a boncolás során fogják megállapítani. Sajtóinformációk szerint a férfi személyautójára a gyalányi (Delani) erdő melletti parkolóban bukkantak rá. A férfi testén számos sérülés volt, a hatóságok nem zárják ki az öngyilkosság lehetőségét sem. Az ügyben a belényesi ügyészség vizsgálódik. 

Az eltűnésről egyébként május 7-én számolt be a rendőrség, az erről szóló felhívást még aznap közöltük az erdon.ro portálunkon, valamint másnap, május 8-án a Bihari Naplóban: ,,Jurj Gabriel Nicolae 49 éves bukaresti férfi május 6-án, este 19 óra körül önként távozott az anyósáék alsópojényi (Poienii de Jos) lakhelyéről, a rendőrséget a férfi családtagjai május 7-én 00.10 órakor értesítették. A rendőrség közleménye szerint a férfi 1,90 méter magas, körülbelül 90 kilogramm, a testalkata sportos, az arca ovális, a szemei kékek, a haja ősz és rövidre nyírt. Eltűnésekor kék, fehér csíkos rövid ujjú pólót, kék rövidnadrágot, fekete sportcipőt viselt; a férfi szemüveget hord.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!