Kék hírek

2024.04.19. 11:56

Közúti büntetések Bihar megyében

Illusztráció

Büntettek a közúti rendőrök. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei április 18-án ellenőrző akciókat hajtottak végre, amelyek során 163 büntetést szabtak ki összesen 92.435 lej értékben. Kiegészítő intézkedésként kilenc jogosítványt és öt forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 113-at gyorshajtás miatt, 26-ot a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, négyet szabálytalan parkolásért, kettőt szabálytalan előzésért szabtak ki, további 19 szankciót egyéb közúti kihágások miatt adtak.
Drogosan vezetett. Egy 53 éves nagyváradi férfit állítottak meg a rendőrök április 18-án a váradi Vámház (Evreilor Deportați) utcán. A helyszínen elvégzett drogteszt pozitív lett, így felmerült a gyanú, hogy a sofőr pszichoaktív szerek hatása alatt ült a volán mögé. Mivel a gyorsteszt nem bizonyító erejű, elvégezték a vérvizsgálatot is. Az ügyben folytatják a nyomozást.
Börtön. Egy országosan körözött 27 éves váradi nőt kaptak el a rendőrök Nagyváradon április 18-án 17 óra körül. A nőt a Nagyváradi Bíróság három év börtönre ítélte folytatólagosan elkövetett zsarolás miatt. Az elítéltet a váradi börtönbe szállították, itt fogja letölteni büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!