Kék hírek

2024.03.14. 14:46

Vádemelés emberölési kísérlet miatt

Emberölési kísérlet miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki autójával szándékosan elütötte szomszédját. A vádiratot március 12-én iktatták a Bihar Megyei Törvényszéken.

Képernyőfotó

Forrás: ebihoreanul.ro

ERDON-összeállítás

A Bihar Megyei Törvényszék ügyészei vádat emeltek egy 54 éves élesdszurdoki (Surduc) férfi ellen, aki a gyanú szerint autójával szándékosan gázolta el egyik szomszédját. A gyanúsítottat ez év január 30-án helyezték előzetes letartóztatásba, és azóta is a rácsok mögött van. Az eset január 29-én történt Élesdszurdok egyik utcáján. Az áldozat egy 34 éves helyi lakos volt, aki az út szélén haladt és hátán vitte kétéves gyermekét. Egy térfigyelő kamera is rögzítette az esetet, a felvételek szerint V. V. pontban 17.17 órakor ütötte el a gyalogost és fiát. Az áldozatok az út menti árokba estek, az elkövető pedig elhajtott a helyszínről, viszont egy perccel később visszatért, és autójával nagy sebességgel közelített az áldozat felé, akinek sikerült félreugrania a jármű elől. A sértett értesítette a rendőröket, akik megtalálták a gépjárművet a gyanúsított otthonánál. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt. Az áldozat 15 napos orvosi ellátásra szorult, fia pedig hat-hét napos kezelésre. A Bihoreanul információi szerint a két férfi között egy régebbi nézeteltérés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!