Kék hírek

2024.03.14. 15:30

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán 86 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 36.650 lej. Elvettek továbbá öt jogosítványt és három forgalmi engedélyt. A biztonsági öv használatának elmulasztásáért 36 büntetést osztottak ki, 29-et gyorshajtásért, ötöt hivatásos sofőröknek a vezetési- és pihenési idő be nem tartásáért, négyet vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt elsőbbségadás hiánya miatt, kettőt szabálytalan előzésért és nyolcat egyéb kihágásokért.
Bedrogozva. A rendőrség elrendelte szerdán egy 21 éves madarászi férfi 24 órás őrizetbe vételét pszichoaktív szerek hatása alatt való járművezetésért. A rendőrség közleménye szerint aznap 8.17 órakor a 797/B jelzésű megyei úton, Madarászon állította meg a rendőrség az általa vezetett személyautót, a helyszínen gyorstesztet végeztek, melynek eredménye pozitív lett, később a vérvizsgálatot is megejtették. Az ügyben vizsgálat zajlik.
Letartóztatták. A nagyváradi rendőrség elfogott és letartóztatott szerdán egy 47 éves Szilágy megyei férfit, akit országos és nemzetközi szinten is köröztek. Az Európa-szintű elfogatási parancsot a magyar hatóságok adták ki Magyarország területén elkövetett migránskereskedelem miatt. A férfit 24 órás őrizetbe vették, majd csütörtökön a Nagyváradi Ítélőtábla elé vezették, azzal a javaslattal, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a kiadatásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!