Halálos baleset

2024.02.13. 07:31

Két teherautó ütközött össze az 1-es országúton, az egyik sofőr elhunyt

Forrás: www.alesdonline.ro

Súlyos közúti baleset történt hétfőről keddre virradóan éjjel 2 óra körül az 1-es jelzésű országúton, Tinódon (Tinăud). A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség közleménye szerint két teherautó ütközött össze, mindkét sofőr beszorult a roncsok közé, műszaki mentésre volt szükség. Az egyik sofőr újraélesztésre szorult, ez azonban sajnos sikertelen volt, a helyszínen megállapították a halálát. A másik sofőrt a helyszínen ellátták, majd a Bihar Megyei Klinikai Sürgősségi Kórházba szállították.

Forrás: ISU

A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Alina Fărcuța kedd reggeli nyilatkozata szerint egy 52 éves Prahova megyei férfi egy teherautóval haladt Nagyvárad irányába, amikor egyelőre ismeretlen okok miatt egy forgalomlassító járdaszigetnek ütközött, majd az ellenkező menetirányú sávra sodródott. Itt frontálisan ütközött a másik teherautóval, melyet egy 40 éves Máramaros megyei férfi vezetett Kolozsvár irányába, utóbbi veszítette életét a balesetben. A Prahova megyei sofőr légalkoholszintje 0,05 mg/l liter volt. 

Az útszakasz több mint három órán át le volt zárva, a forgalmat elterelték. Az 1-es országúton a forgalom körülbelül 5.40 órakor állt helyre. Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult vizsgálat.

Forrás: www.alesdonline.ro

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!