Kék hírek

2024.02.01. 14:37

Büntettek a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság január 31-én 98 büntetést osztott ki, az ezekből befolyt összeg 48.510 lej. Elvettek továbbá tíz jogosítványt és két forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 44 büntetést osztottak ki, 17-et a biztonsági öv használatának az elmulasztásáért, 14-et gyalogosok, ötöt kerékpárosok kihágásaiért, kettőt ittas vezetésért, kettőt a közlekedési lámpa jelzéseinek be nem tartásáért, hármat vezetés közbeni mobiltelefonhasználatért, kettőt nem kijelölt helyen való megállásért, egyet elsőbbségadás hiánya miatt, nyolcat pedig egyéb kihágásokért. 

Ittasan. A rendőrség elfogott szerda este 22 órakor a 77-es jelzésű országúton, Mácsapusztán (Livada de Bihor) egy 29 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót, a légalkoholszintje 0,61 mg/l volt. Eljárás indult ellene. 

Letartóztatás. A rendőrség letartóztatott szerda este 20.30 órakor Tarjánban egy 29 éves nagyváradi férfit, akit országos szinten köröztek. A nagyváradi bíróság három év és nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte csalásért, csalárd pénzügyi tranzakciókért, számítógépes rendszerhez való jogellenes hozzáférésért és okirat-hamisításért. A férfi a nagyváradi börtönben tölti le a büntetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!