Kék hírek

2024.01.29. 13:11

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Ittas sofőr. Egy 68 éves fugyivásárhelyi férfit helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség január 29-én. A férfi egy nappal korábban az 1-es országúton haladt, amikor Fugyivásárhely külterületén elvesztette uralmát a gépjármű irányítása felett, és az árokba hajtott. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínen megszondáztatták a sofőrt, mint kiderült, a légalkoholszintje 1,30 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. Egy 32 éves székelyhídi férfit helyeztek 24 órás őrizetbe január 28-án. A sofőrt január 27-én kapták el a rendőrök a székelyhídi Arany János utcán, amint jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul ittasan. A szondáztatáskor kiderült, hogy a légalkoholszintje 0,91 mg/l volt. Eljárást indítottak ellene.

Ittasan balesetezett. Egy 38 éves barátkai férfit helyezett 24 órás őrizetbe a rendőrség, miután január 27-én Báródbeznyénél (Beznea) egy benzinkútnál gépkocsijával nekiment egy tűzcsapnak, majd tovább folytatta az útját a 764/D megyei úton. Személyi sérülés nem történt. A férfit a rendőrök megszondáztatták, mint kiderült, 1,03 mg/l volt a légalkoholszintje. A nyomozást folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!