Kék hírek

2023.12.05. 09:12

Baleset történt Biharrósan

Forrás: Facebook/Info trafic Bihor & Oradea

Közúti balesetről érkezett bejelentés az 112-es hívószámra hétfő délelőtt 9.23 órakor – szerepel a rendőrség közleményében. A baleset a 764-es megyei úton történt, Biharrósán (Roșia). A helyszínre a belényesi rendőrség ment ki, akik megállapították, hogy a balesetben egy személyautó érintett. A jármű vezetője – egyelőre ismeretlen okok miatt – elveszítette az uralmát a jármű irányítása felett, áttért az ellenkező menetirányú sávra, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Az autóban utazott egy nő is, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították. A forgalmat nem volt szükséges lezárni az említett útszakaszon. Az autó vezetője sem alkoholt, sem drogot nem fogyasztott. Az ügyben további vizsgálat zajlik – zárja közleményét a rendőrség.
Az ebihoreanul.ro információi szerint a személyautót az ismert influenszer, Mircea Popa, az az Mircea Bravo vezette, aki feleségével és még két nővel együtt ült az autóban, utóbbiak közül az egyiket szállították kórházba, aki combján és a bokáján szenvedett sérülést, a kórházi kivizsgálást követően azonban a sérülések nem bizonyultak komolynak, ezért a balesetet személyi sérülés nélküli esetként könyvelték el. A román hírportál információi szerint Mircea Bravo elaludt a volánnál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!