Tragédia

2023.11.11. 18:15

Halálos baleset történt Petrelényben

Forrás: Alin P/Dumitras Tvd

Egy ötvenéves bontesdi (Buntești) nő vesztette életét szombat reggel Petrelényben (Petrileni), amikor egy jobb kanyarban elvesztette a gépjárműve feletti irányítást és egy billenős teherautónak ütközött. Utóbbit egy halmágycsúcsi (Vârfurile, Arad megye) férfi vezette, a rendőrségi vizsgálat szerint szabályosan. A baleset idején az útburkolat nedves volt.

„A rendőrségi vizsgálatból kiderül, az ötvenéves bontesdi nő Belényes fele haladt gépjárművével, amikor egy jobb kanyarban a nedves útburkolaton elvesztette a jármű feletti irányítását, áttért az ellenkező sávra, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő billenős teherautóval, amelyet egy 41 éves halmágycsúcsi, Arad megyei férfi vezetet” – nyilatkozta a sajtónak  Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő. Az ütközés annyira erős volt, hogy annak következtében a gépjárművet vezető nő az úttestre zuhant, több sérülést szenvedett, a helyszínen életét vesztette. Az ellenőrzés során kiderült, a teherautó vezetője nem volt alkoholos befolyásoltság alatt. A rendőrség további nyomozást folytat az ügyben.

A közlekedési rendőrség felhívja az autósok figyelmét, hogy nedves útburkolat esetén vezessenek óvatosan, kerüljék a hirtelen manővereket, és az időjárási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladjanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!