Kék hírek

2023.09.11. 18:14

Akcióban a Bihar megyei rendőrök

Illusztráció

Gyorshajtás. Három hónapra járművezetői engedély nélkül maradt az a húszéves biharszentandrási fiatal, akit szombaton 10 óra 47 perc körül gyorshajtáson értek tetten a biharpüspöki (Ștefan cel Mare) úton Nagyváradon. A fiatal férfi 117 km/h sebességgel haladt egy olyan területen, ahol a megengedett sebességhatár 50 km/h.

Baleset. Kábítószer hatása alatt vezette gépjárművét az a 27 éves németországi férfi, aki péntek délután nem sokkal háromnegyed négy előtt balesetet okozott Inándon, a 79-es jelzésű országúton. A fiatal a nevezett országút és a 797-es jelzésű megyei út kereszteződésénél nem győződött meg egy balra kanyarodás biztonságosságáról és összeütközött egy másik járművel, amelynek vezetője szintén balra akart kanyarodni. A balesetben nem sérült meg senki. A gyors drogteszt elvégzését követően felmerült a gyanú, hogy a 27 éves férfi kábítószert fogyasztott, vérmintát vettek tőle a további laborvizsgálat végett. A járművezetőt 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték. Az ügyben a szalontai rendőrség folytatja a büntetőeljárást.  

Ittasan, bedrogozva. Nagyváradon, az Ovid Densușianu utcán vezette gépjárművét vasárnap hajnalban az a 27 éves albániai férfi, akiről a rendőri igazoltatás során kiderült, hogy ittasan, kábítószer hatása alatt vezetett. A férfi légalkoholszintje 0,78 mg/l volt, pozitív lett ugyanakkor a drogtesztje is. Az ügyben eljárás indult, a férfit 24 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!