Kék hírek

2023.02.13. 12:12

Harmadjára is lebukott a visszaeső autótolvaj

Rövid időn belül harmadjára is elfogták a rendőrök azt az 52 éves nagyváradi férfit, aki a korábbi két alkalomhoz hasonlóan február 12-én ismét érvénytelenített jogosítvánnyal vezetett egy lopott autót.

Illusztráció

ERDON-összeállítás

Huszonnégy órás őrizetbe helyezték a rendőrök azt az 52 éves váradi férfit, aki alig egy hét alatt háromszor lopott autót, ezeket pedig érvénytelenített jogosítvánnyal vezette. A február 7-i és február 10-i esetet követően február 12-én, vasárnap reggel 8.30 órakor került újra rendőrkézre a visszaeső autótolvaj, ekkor egy váradi utcán parkoló autót lopott el. A jármű tulajdonosa, a korábbi esetekhez hasonlóan, szintén a járműben hagyta a kulcsot, az elkövető így tudott könnyűszerrel elhajtani a helyszínről. A gyanúsítottat a váradi Kolozsvári úton akarták megállítani a rendőrök, de a férfi figyelmen kívül hagyta a jelzést, és tovább hajtott a lopott autóval. Egészen Fugyivásárhelyig jutott, ahol végül nekiment két parkoló személygépjárműnek. A balesetben senki sem sérült meg. A férfi bűnlajstromába most a vasárnapi eset is bekerül a korábbi kettő mellé. A rendőrök folytatják a nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!