Kék hírek

2023.01.17. 11:49

Közúti ellenőrzések Bihar megyében

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közúti rendőrei január 16-i ellenőrző akciójuk során 84 büntetést szabtak ki összesen 36.540 lej értékben. A büntetések mellett kiegészítő intézkedésként hét jogosítványt és négy forgalmi engedélyt vettek el. A büntetések közül 38-at gyorshajtás miatt, 11-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, egyet szabálytalan előzésért, kettőt elsőbbségadás elmulasztásáért, egyet ittas vezetés miatt szabtak ki, ezeken kívül hat gyalogost és öt kerékpárost is megbüntettek, valamint további 20 szankciót szabtak ki egyéb közúti kihágások miatt.

Jogosítvány nélkül. A közúti rendőrök egy 34 éves révi (Vadu Crișului) férfit állítottak meg január 16-án 8 óra körül a 172-es községi úton Kiskakucsnál (Cacuciu Vechi), akiről az igazoltatáskor kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett egy haszongépjárművet. Az ügyben eljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!